Drama Colectiv(ului) – Nu îţi lăsa creierul la intrare!

Sunt convins că s-a scris pe marginea acestui subiect mai mult decât suficient. Majoritatea reacţionează emoţional venind în general fie cu opţiuni radicale (infezabile), fie cu atitudini absolut deplasate care nu rezolvă nimic în fond, totuşi nu despre acestea vreau să scriu. Nu mă voi aventura în polemicile deja arhicunoscute.
Precizez doar că este greşit să fim conştiinţă(-călău)! A spune că acei tineri meritau să moară în tragedia întâmplată în club-ul Colectiv din Bucureşti pentru că erau la un concert rock, consumau alcool, fumau, se drogau, era Halloween… sau orice argument mai poate fi folosit şi pe care cu toţii le-am citit prin comentarii sau articole este totalmente greşit. Chiar în România, în urmă cu 85 de ani şi jumătate(18 aprilie 1930), 118 persoane – majoritatea minori – sau intoxicat cu fum/au ars de vii într-o biserică ortodoxă la slujba religioasă din Vinerea Mare.
Mai important decât a fi conştiinţă pentru acele persoane sau a implica pe Dumnezeu (indiferent de tabăra în care te poziţionezi) în această tragedie – rezultat al indolenţei – este să nu îţi laşi creierul la intrare!

Eventualele comentarii din acest articol vor fi cu rigurozitate moderate. Ograda mea – regulile mele.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s